Skip to content

Organisatieontwikkeling

Ondernemer of leidinggevende, druk met je bedrijf of team draaiend houden, maar af en toe bekruipt je het gevoel dat je bewuster bezig moet met de toekomst; wat komt er op je af en wat vraagt dat van je mensen? Met dat stuk kan ik je helpen!

Hoe dat werkt? Allereerst door een kop koffie en een heleboel vragen van mijn kant. Want hoe gaat het bij jullie, wat speelt er, wat gaat er super en waar zit je uitdaging? En wanneer ben jij tevreden, wanneer is jouw uitdaging veranderd in een succes?

In dat eerste gesprek ben jij dus vooral aan het woord en kijken we of het klikt. Zo ja, dan maak ik graag een voorstel voor je. Met daarin een plan van aanpak met duidelijke afspraken over waar ik de eerste weken mee aan de slag ga en terugkoppelmomenten om te checken of we nog op de goede lijn zitten of we bij moeten stellen.

Margreet Tijms in gesprek met haar klant

Typisch Fiducie HRD

Praten met medewerkers.

Directie stelt de kaders maar input van jouw medewerkers is essentieel. Want vertel ‘ns eerlijk, hoe vaak toets jij je aannames?

Een praktische aanpak.

Dus geen eindeloze rapporten maar krachtige analyses en concrete activiteiten die zorgen voor actie en beweging.

Ik maak het leuk!

Ontwikkelen kan zó leuk zijn, als je het maar toespitst op de wensen van medewerkers en zorgt dat zij er ook echt iets aan hebben.

Klantervaringen

Hoe vonden mijn klanten het werken met mij? Een aantal opdrachtgevers aan het woord.

Margreet is een deskundig en betrokken adviseur leren en ontwikkelen , iemand die met een tomeloze inzet vragen op dit gebied oppakt en met energie en een pro-actieve benadering zorgt voor succesvolle afronding van acties en activiteiten. Ze is iemand die goed luistert, vanuit nuance en zonder oordeel mensen adviseert. Een adviseur met ‘schakelkracht’ en brede focus.
Geert Woltjer
Manager M&O, GGD Drenthe
Margreet haar kwaliteiten zijn vanuit de visie van een organisatie de vertaling maken naar strategisch opleidingsbeleid. Via workshops met leidinggevenden heeft zij ontwikkelwensen en leerdoelen scherp gesteld. Dit kreeg vervolgens z'n uitwerking in opleidingsjaarplannen per cluster en daar zijn kwalitatief goede aanbieders bij geselecteerd door Margreet. Naast sparringpartner voor het management stond Margreet ook altijd klaar voor individuele opleidingsvragen van medewerkers. Kortom, een prettige collega om mee samen te werken, resultaatgericht, inspirerend en vol enthousiasme.
Tanja Evers
Strategisch P&O adviseur, Gemeente Oldambt

Kennismaken?

Als je hier je e-mailadres achterlaat, neem ik contact met je op.