Skip to content

Fiducie HRD

Roots

Fiducie HRD, dat ben ik, Margreet Tijms. Van oorsprong een Drentse bloemistendochter, inmiddels al ruim 15 jaar stadjer (Groningen voor de niet Noorderlingen 😀). Ik woon daar samen met John. 

Bedrijfskundige qua studie met een Master in HRM. De ontwikkelkant van HRM, ook wel HRD genoemd, loopt als een rode draad door m’n loopbaan. 

Ooit begonnen als hoofd van een opleidingscentrum in de gevelbouw en na banen in het onderwijs, bij de overheid en in consultancy in 2020 besloten als zelfstandige verder te gaan. Fiducie HRD werd geboren.  

Als je op mijn logo in het menu klikt lees je waar Fiducie HRD voor staat en gaat en wat ik voor je kan betekenen. 

Margreet Tijms is bloemistendochter
Margreet Tijms in Nieuw-Zeeland

Een reiziger

Ontspannen en opladen doe ik door te reizen. De teller staat op 42 landen en gelukkig zijn er nog veel meer te ontdekken. 

Mijn logo, de koru, leerde ik kennen op een reis. Het is het symbool voor groei vanuit eigen kracht van de Maori uit Nieuw Zeeland. Daar woonde ik bijna een jaar. Vind het één van de mooiste plekken op aarde. En ik geloof heel sterk in verder ontwikkelen waar je al goed in bent. Gebruik maken van jouw kracht. 

Ontwikkelen vanuit vertrouwen

Positief, energiek, analytisch; dat zijn woorden waarmee mensen me omschrijven. Ja, we gaan serieus aan de slag maar er wordt ook volop gelachen!

Vertrouwen en ontwikkeling zijn m’n kernwaarden. Dat zie je terug in de samenwerkingen die ik aanga en in de lange lijst opleidingen, trainingen en coaching die ik heb gevolgd en volg. Als je nieuwsgierig bent welke, kijk dan even op m’n Linkedin profiel, daar staan ze keurig onder elkaar 🙂.

Margreet Tijms spontaan lachend
Margreet Tijms schrijft een artikel op LinkedIn

Schrijven en spreken

Ik vind het verder heerlijk om stukjes te schrijven. Om een groot publiek te bereiken doe ik dat via Linkedin. Dus ben je nieuwsgierig naar wat ik te vertellen heb, volg me dan hier

Ben je op zoek naar iemand voor een talk over onboarding, leiderschap, HRD, talentmanagement of teamontwikkeling? Ik vind het heel tof om voor groepen te staan, dus bel me gerust.

Mijn kernwaarde vertrouwen komt ook terug in m’n bedrijfsnaam, fiducie. Gejat uit een songtekst van Daniël Lohues, een artiest die me inspireert.

“Heb d’r mar fiducie in, want ‘t giet precies zoas ‘t giet.”

Kennis maken?

Als je hier je e-mailadres achterlaat, neem ik contact met je op.