Skip to content

Teamtrajecten

Je wilt een bepaalde verandering tot stand brengen en bent op zoek naar een manier om dat, samen met je mensen, te doen. De overheid heeft jullie een nieuwe werkwijze opgelegd en je wilt jouw mensen leren om ook daadwerkelijk zo te gaan werken. Het loopt niet lekker in een team en je zoekt naar een manier om dat te verbeteren. Zomaar 3 voorbeelden van situaties waarin ik je kan helpen.

Als opleidingskundige kijk ik met je mee naar jouw probleem. Stel ik je kritische vragen om te achterhalen of dit ook daadwerkelijk het probleem is. En denk ik vervolgens met je mee over een oplossing. Samen kijken we welke gedragsverandering nodig is en wat daarvan te bereiken is met leerinterventies. Om op basis daarvan leerdoelen vast te stellen. Ik heb ervaring in het maken en geven van on- en offline teamtrajecten en trainingen.

Margreet Tijms in overleg met haar klant

Wat krijg je als je mij inhuurt?

In gesprek

Ik ga in gesprek met de groep waar het over gaat. Is wat we bedacht hebben ook echt wat er geleerd moet worden? Zo ja, dan ga ik ontwerpen.

Ik maak het leuk!

Ik bedenk energieke, actieve werkvormen en een programma dat niet alleen nu maar ook op de lange termijn zorgt voor verandering.

Structuur

Een teamtraject of training door mij is positief, energiek en duidelijk. Met een heldere opbouw, veel doe-opdrachten en volop reflectiemomenten.

Ervaringen van cursisten

Voor ICM geef ik verschillende trainingen in het open rooster: de ICM Trainersopleiding, Opleidingskunde, Succesvolle onboarding, Talentmangement  en Selectiegesprekken voeren. Daarnaast verzorg ik maatwerktrajecten waarin ik een trainingsprogramma maak op basis van de wensen van de klant. Hieronder een aantal ervaringen uit de ICM evaluatieformulieren:

Hoe ervaren cursisten Margreet Tijms?

Met de enthousiaste en duidelijke manier van training geven prikkelt Margreet om actief mee te doen. Door kritische vragen te stellen zet ze deelnemers aan het denken.

Cursist Ontwerpen en didactische vaardigheden - Trainersopleiding

Margreet zorgde voor een hele ontspannen sfeer. Daarnaast introduceerde ze leuke elementen (zoals de intermezzo) die zorgden dat de aandacht er goed bij kon blijven. De trainingsdagen hadden een goede afwisseling in theorie, oefening en fun!

Cursist Talentmanagement

Haar enthousiasme nam je automatisch over. Wat een passie voor haar vak!

Cursist Selectiegesprekken voeren

Fijne en enthousiaste persoonlijkheid, Margreet weet erg veel en is erg flexibel in haar training. Ze sloot goed aan bij onze wensen.

Cursist maatwerktraject Trainingstechnieken en -instrumenten

Klantervaringen

Hoe vonden mijn klanten het werken met mij? Een opdrachtgever aan het woord.

Margreet heeft ons geweldig geholpen, nadat de samenstelling en de inhoudelijke focus van onze teams is veranderd. Ze heeft het managementteam goed gefaciliteerd met een teamontwikkelingstraject, de teams ondersteund om elkaar beter te leren kennen, de verschillende rollen te ontdekken en om efficiënt en met werkplezier te kunnen werken. Margreet doet dat op een bijzonder creatieve en fijne manier.
Danielle Schwartz
Directeur Onderwijs & Onderzoek, Hanzehogeschool Groningen

Kennismaken?

Als je hier je e-mailadres achterlaat neem ik contact met je op.